Fonds Slachtofferhulp

Als onafhankelijke, maatschappelijke organisatie zet Fonds Slachtofferhulp zich in voor slachtoffers in Nederland. Met als doel er voor zorgen dat álle slachtoffers de juiste hulp ontvangen na een traumatische ervaring. Zodat zij een leven kunnen leiden dat niet in het teken staat van slachtofferschap. Op basis van eigen veerkracht én met de juiste hulp.

Opdracht

Het fonds heeft een actief wervingsbeleid gericht op particulieren, bedrijven én vermogensfondsen. Voor het benaderen van die laatste doelgroep help ik mee met het vinden van geschikte fondsen en het schrijven van succesvolle projectplannen en subsidieaanvragen.

Referentie

Het fijne aan Jeroen is dat hij altijd denkt in kansen en mogelijkheden. Hij is betrokken en geïnteresseerd. Sympathiek en betrouwbaar. Een vakman met de juiste kennis en expertise en inmiddels een zeer uitgebreid netwerk. Hij werkt resultaatgericht en efficiënt. Met zijn frisse en scherpe blik en aanpak maakt hij met gemak een complex verhaal, eenvoudig en behapbaar. Voor mij is hij een onmisbare, waardevolle ondersteuning die mij iedere keer weer weet te inspireren en motiveren.

Dusjka Stijfhoorn
Senior Beleidsmedewerker, Fonds Slachtofferhulp

"Het fijne aan Jeroen is dat hij altijd denkt in kansen en mogelijkheden."
Dusjka Stijfhoorn
Senior Beleidsmedewerker