EpilepsieNL

Epilepsie verstoort het leven van 200.000 mensen in Nederland. EpilepsieNL zet zich voor hen in en is de community van iedereen die zich betrokken voelt bij epilepsie. Er wordt geld opgehaald voor toponderzoek, innovatie, voorlichting en belangenbehartiging.

Opdracht

Na het vertrek van de fondsenwerver particuliere donateurs heb ik deze functie tijdelijk ingevuld. Daarbij de belangrijkste kanalen – face-to-face, direct mail en telemarketing – aangestuurd en verbeteringen binnen het wervingsprogramma doorgevoerd. Aan het eind van mijn opdracht heb ik de nieuwe fondsenwerver op weg geholpen.

Referentie

Jeroen heeft EpilepsieNL in een uitdagende periode voor de organisatie uitstekend geholpen. Hij heeft veel relevante vakkennis en ervaring op het gebied van particuliere fondsenwerving en stond er met zijn senioriteit direct vanaf dag 1. Jeroen werkt zeer zelfstandig en proactief en is daarnaast een erg fijne persoon om mee samen te werken met een goed gevoel voor humor. De verbeteringen die Jeroen in korte tijd heeft doorgevoerd in het wervingsprogramma hebben een bijdrage geleverd aan structurele inkomstengroei voor EpilepsieNL. Bij toekomstige uitdagingen op het gebied van particuliere fondsenwerving zullen wij Jeroen zeker weer bellen!

Jasper Hunting
Business Development Manager, EpilepsieNL

"Jeroen heeft EpilepsieNL in een uitdagende periode voor de organisatie uitstekend geholpen."
Jasper Hunting
Business Development Manager